nieuwsoverzichten.nl

Een puincontainer huren geeft meer veiligheid

Puincontainer huren

Een puincontainer huren is in veel gevallen een goed idee. Je bent in één keer mooi van alle puin af en je hoeft er zelf niet mee naar de stort te rijden. Maar wist je dat een puincontainer huren ook zorgt voor meer veiligheid op de bouwplaats? Daar is de ARBO-dienst dan weer erg blij mee. En jij en je medewerkers natuurlijk ook. Want een puincontainer huren zorgt echt voor een afname van het aantal blessures en (ernstige) verwondingen onder je personeel. Dat heeft met verschillende factoren te maken.

Een puincontainer huren zorgt voor meer veiligheid

Natuurlijk ben je er niet met een puincontainer huren alleen. Je moet deze puincontainer ook nog eens op de juiste manier (laten) gebruiken. Je personeel en jij moeten er voor zorgen dat de puincontainer op de juiste manier gevuld wordt. Dus niet alles van een afstandje die container in slingeren. Alles met beleid en op een verstandige manier in de container plaatsen is een goed begin. Een puincontainer huren is geschikt voor iedere bouwplaats waar eerst flink gesloopt moet worden. Je kunt er dan van op aan dat je mensen weten hoe het hoort.

Een puincontainer huren is een goed begin

Een puincontainer huren kan je personeel veel (lichamelijk) ongemak besparen. Ze hoeven geen stapels oude meuk apart te laten liggen en deze zelf af te voeren in een aanhangertje. Ze kunnen al het puin in één keer in de juiste container doen. Dit houdt dus ook in dat ze al het (gevaarlijke) puin maar één keer in hun handen hebben. Dit minimaliseert het risico op verwondingen. Ze kunnen niet alsnog even in een spijker of schroef grijpen die uitsteekt uit een stuk hout. Omdat ze bij het slopen al goed hebben gekeken waar de gevaren zijn, kunnen ze veiliger te werk gaan. Ook het struikelgevaar over onhandig geplaatste hopen troep neemt zienderogen af. Een opgeruimde bouwplaats is een veilige bouwplaats.

Een puincontainer huren, hoe regel ik dat?

Een puincontainer huren regel je natuurlijk gewoon online. In een paar klikken heb je al een goede container én het ophalen geregeld. Een container op maat die precies geschikt is voor jouw klus. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan zitten de dames en heren van de klantenservice voor je klaar om je advies te geven. Vergeet ook niet bij de gemeente te informeren of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container.

Mobiele versie afsluiten