nieuwsoverzichten.nl

Cadeautips voor hem tijdens de feestdagen

Het is alweer bijna december en dat betekent dat we weer op zoek moeten gaan naar cadeaus voor onze geliefden. Vier je dit jaar Sinterklaas en kerst en zoek je leuke presentjes voor je vriendlief, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? In dit artikel delen we een aantal cadeautips voor heren, zodat je dit jaar niet weer je hoofd hoeft te breken over wat je hem cadeau moet geven.

Sokken en ondergoed

Sommige mensen pakken het graag groots aan met de feestdagen. Maar soms wil je iemand gewoon blij maken met cadeaus waar de ontvanger echt iets aan heeft. Zoals sokken en ondergoed. Dit zijn van die typische kledingstukken die iedereen eigenlijk altijd wel nodig heeft, maar bijna nooit voor zichzelf koopt. Maak je partner dit jaar extra blij met een of twee nieuwe Bjorn Borg boxers bijvoorbeeld, deze zitten super comfortabel en komen in effen kleuren of gezellige printjes. Bjorn Borg boxers zijn al jaren geliefd bij mannen van elke leeftijd, daarmee sla je de plank dan ook niet gauw mis. Of geef hem een pak nieuwe sokken cadeau om zijn oude met gaten gevulde sportsokken te vervangen. Dit zijn cadeaus waar hij echt iets aan heeft!

Een computerspel

Is je vriend een echte gamer? Maak hem dan blij met een nieuwe game voor zijn console. Er zijn vast wel een aantal spellen die hij nog niet heeft en waar hij al een tijdje zijn zinnen op heeft gezet. Maar pas op met het cadeau geven van computerspelletjes, want het risico is natuurlijk wel dat hij even een aantal weken niet meer beschikbaar zal zijn om tijd met jou door te brengen. Maar misschien vind je die tijd voor jezelf ook wel even fijn, kun je lekker in alle rust het nieuwe seizoen van The Crown binge-watchen.

Een horloge of ander heren accessoire

Je kunt je vriend dit jaar ook verrassen met een mooi accessoire. Zoals een mooi horloge of een ander sieraad wat hem goed zal staan. Mannen hebben niet zoveel keuze qua accessoires en zijn daarom vaak extra gehecht aan horloges. Geef hem een stoer en stijlvol horloge cadeau van een van de bekende merken. Met horloges kunnen mannen echt hun stijl uitdrukken.

Een romantisch diner voor twee (thuis?)

Misschien zit je dit jaar wel met je handen in het haar, omdat je hem graag een romantisch diner voor twee cadeau wilde geven in zijn favoriete restaurant. Dat is nu in deze tijden van corona natuurlijk een beetje lastig. Ook als de restaurants tijdens de feestdagen nog niet open mogen, is er geen reden voor paniek. Je kunt het romantische diner voor twee namelijk ook in huis halen. Verras hem door de eetkamer extra mooi te versieren met kaarslicht en kook een heerlijk 3-gangen diner. Heb je geen zin om te koken? Veel restaurants doen in deze tijd aan bestellen. Zo help je onze vrienden in de horeca meteen een beetje om door deze moeilijke tijd te komen.

Mobiele versie afsluiten